Együttműködési ajánlat tagjainknak

Klasztertagunk, – Weinreich László üzleti ajánlata alapján az alábbi tevékenységekkel áll megrendelői szolgálatára.

  • Weboldalakkal kapcsolatos kérdések kezelése:

Legyen szó már meglévő, vagy új weboldalról, időnként érdemes szakmailag megfelelő referenciákkal rendelkező külső szemlélődővel is azt átnézetni.
Több szem, többet lát, s bizony sokszor apró ötletekkel, korrekciókkal is javíthatunk a webes jelenlétünk sikerességén.

  • SEO, keresőoptimalizálás:

Nem elég egy jó weboldalt elkészíttetni és beüzemelni, – annak webes elérése idején nélkülözhetetlen az úgynevezett spontán látogatók rátalálásának biztosítása. E célt szolgálja a keresőoptimalizálás, mely segít abban, hogy a keresőrobotok is megtalálják és folyamatos figyelmükben maradjon oldalunk. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a vállalkozásunk tevékenységével, üzleti céljaival összefüggő keresésekre a keresőrobotok találati listáján minél előnyösebb helyezést érjünk el.

  • Marketing- és üzletvitel:

A marketing és marketingkommunikáció számos részterületre szakosodott, fejlődése, változása folyamatos. E folyamatok menedzsment tevékenységét gyakran érdemes szakosodott vállalkozóknak kiszervezni. Ugyancsak a vállalkozások üzletvitelének gyakorlatában fordulhat elő számos olyan részterület, melyet hatékonyan, hatékonyabban láthat el külső „felügyelő” és folyamatkezelő.

  • PR, Kommunikáció:

Bár napjainkban a közösségi média alkalmazásai rohamosan teret hódítanak a kommunikációs folyamatokban, a hagyományos marketingkommunikáció és PR alkalmazásokra, gyakorlatokra is változatlanul szüksége lehet vállalkozásoknak, szervezeteknek. Az új és a klasszikus kommunikáció ötvözése alapján a hagyományos és a webes ismertségünk is növekedhet.

A vázlatosan ismertetett tevékenységek bármelyikével kapcsolatban várom megtisztelő érdeklődésüket. A klasztertagok érdeklődése esetén az első SEO-gyorselemzés térítésmentes.

Kapcsolatfelvétel:

Weinreich László
7633 Pécs, Páfrány u. 1/a. fszt. 3.
E-mail: weinreich.laszlo (@) gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.